top of page

Liz. Arachon  299/T

 

Met de kapitale Liz. Amadeus – zoon, Liz. Arachon keert een kanjer van formaat terug op stal Beauvoorde in 2018. De inmiddels 17 jarige Liz. Arachon loopt als een rode draad doorheen de evolutie van ons hengstenstation en heeft voor de rest van zijn loopbaan een plaats in ons hart veroverd. Een vaderpaard van grote allure die zowel in Nederland als België de kampioenslinten veroverde en op het WK 2015 in Ebbs (AUT) na een wervelende voorstelling op een oorverdovend applaus van het kennerspubliek werd getrakteerd. Een kippevel moment dat tijdens de showpresentatie een vervolg kreeg toen de menigte helemaal uit hun dak ging bij het zien van Liz. Arachon’s  dressuurpresentatie onder Charlotte Michiels, die toonde dat de hedendaagse Haflinger onder het zadel tot zeer grote prestaties in staat is. Ook in de fokkerij drukte Liz. Arachon vanaf dag 1 zijn stempel. 

Hij leverde inmiddels liefst 7 goedgekeurde zonen, waarvan 

meerdere zich eveneens tot kampioen konden kronen en zijn talrijke dochters die met het Elite predicaat kunnen pronken, deden hun vader maar al te vaak alle eer aan toen ze weer eens een kampioenschap op hun naam schreven. Met Liz. Arachon breng je kracht, maat en beweging in de fokkerij en onderstreep je de sportieve kwaliteiten van het ras in alle perspectieven. Qua Karakter een echte “teddy beer” en qua vererving een schitterend vaderpaard die mede door zijn fenomenale familiereferenties (volle broer van oa drievoudig wereldkampioen Liz. Abendstern en wereldkampioenmerries als 

Dematteo, Delina en Duchess) een grote zekerheid biedt op 

kwaliteit en charme bij zijn nafok. We durven u Liz. Arachon dan ook warm aanbevelen en hopen samen met u nog vele jaren van deze spetter te mogen genieten !

arachon-bloem-geel.png
ARACHON STAMBOOM.png
Schermafbeelding 2022-02-19 om 15.20.30.png
hoofd-ARACHONl.png

Liz Arachon 299 /T

Geboortedatum: 07/03/2001

Goedgekeurd in België - Nederland - Oostenrijk

Primering: 1A - Premie

Stokmaat 1m53 - Bloedlijn: A-lijn

Nationaal kampioen 2006 en 2014

Cacti
bottom of page