top of page
stamboom-millenium-nieuw.png
image00005.jpeg

Liz. Millenium  602/T 

 

Een jonge beloftevolle hengst met een vrije bloedvoering. Dat is de droom van vrijwel elke haflinger hengstenhouder in Europa.

Als je die vereiste dan ook nog eens kunt combineren met een kwaliteitsvol, extra  bewegend en modern paard, dan heb je alle ingrediënten voor een succesvolle dekhengst.  

Liz. Millenium belichaamt al deze vereisten, en heeft de start van zijn carrière niet gemist.

Als veulen trok hij alle aandacht naar zich toe, toen hij in Tirol voor het opfokprogramma werd geselecteerd.

Als een van de eerste zonen van zijn inmiddels tot de verbeelding sprekende vader liz. Manhattan, stelden vele hengstenhouders hun hoop op Millenium. Wij zijn dan ook erg trots en dankbaar dat we van het HPT de kans hebben gekregen

om deze topper in spé naar de BeNeLux te halen.

Op de gerenomeerde hengstenkeuring van het HPT in Ebbs werd Millenium, na een puike voorstelling, tot tweede reserve kampioen van de nieuwe jaargang verkozen, en zette hiermee meteen de toon dat we in de toekomst hoge verwachtingen mogen koesteren van deze aparte M-lijn hengst.

Draven deed hij met veel zelfhouding, balans en ruimte, en met zijn prachtige lange hals en dito uitstraling in zijn expressieve hoofdje, moet deze hengst in staat zijn om voor prachtige nakomelingen te zorgen op het bestaande merriebestand in de BeNeLux.  

Durf als fokker uw horizon te verruimen en aarzel niet om deze hengst van wereldklasse op uw kwaliteitsmerries te gebruiken, want het resultaat wordt verbluffend en vooral, zeker gezien de vrije bloedvoering, bijzonder gegeerd ! 

hoofd MILLENIUM 2024beauvoorde alex hoofd 2024-denoise-enhance-2.1x-sharpen.png

Liz.Millenium/ T 

602 / T

Geboortedatum: 23/03/2021

Goedgekeurd in België  -Oostenrijk

Primering: 1A - Premie

Stokmaat 1m50 - Bloedlijn: M-lijn

PSSM-1 : negative

DEKGELD 350€

Cacti
bottom of page