Liz. Wesir 535/T

 

Deze zoon van de Wereldberoemde hengst Liz. Walzertraum/T deed vorig jaar bij zijn goedkeuring in Ebbs (Oostenrijk) en zijn presentaties in de lage landen bijzonder groen en jeugdig aan.

Als volle broer van één van de populairste hengsten van de laatste jaren in Tirol met name liz. Winterzauber/T, waren de verwachtingen omtrent zijn verdere evolutie bijzonder hoog gespannen, temeer daar ook zijn moederlijn, sowieso de succesvolste in Tirol, garant staat voor wereldtitels, Elite- en Prestatie predicaten.

Liz. Wesir deed wat van hem werd verwacht als 4-jarige , namelijk uitgroeien tot een hoogbenige en elegante blikvanger die vriend en vijand wist te verbazen op de diverse hengstenkeuringen.

Deze modern gelijnde, bergopwaarts gebouwde hengst beschikt over een geweldig potentieel dat zowel exterieurmatig, karakterieel als prestatiegericht het afgelopen jaar tot zijn volle ontplooiing is gekomen.

Liz. Wesir biedt dan ook veel toekomstperspectief en we kijken vol spanning uit naar de eerste veulentjes die weldra worden geboren.

We geloven rotsvast dat deze beloftevolle jongeling binnen de kortste keren zal uitgroeien tot een vaandeldrager van het ras en afgaand op de diverse jury commentaren hebben ook de fokleiders in de Benelux daar het volste vertrouwen in.

LIZ WESIR /T

Geboortedatum: 07/02/2015

 

Goedgekeurd in: Oostenrijk - Belgie- Nederland 

Primering: 1.A – premie 

Stokmaat: 1m50 - Bloedlijn: W-lijn

Leistungsprufung 2018 Ebbs 

DEKGELD 300€

 

© 2023 by Prickles & Co. Proudly created with Wix.com

 Stal Beauvoorde  

Korenbloemstraat 145 - 8820 Torhout

Gino Verplancke - Charlotte Michiels

+32(0)50/790403

+32(0)497/255355 Gino

+32(0)475/401902 Charlotte 

info@stal-beauvoorde.be

  • Facebook Social Icon