top of page
alcantara staand.jpg

Liz. Alcantara 228/T

 

Bijverdienen na je pensioen… “ Ik doe mee” moet Liz. Alcantara hebben gedacht want met zijn 25 lentes is deze levende legende nog altijd erg vitaal, goed vruchtbaar en dolenthousiast als een blonde

dame hem wordt voorgesteld.

 

Over Alcantara kunnen we een boek vol pennen, maar na zijn rijk gevulde carrière die zich over meer dan twee decennia uitspreidt, zeggen zijn nafok en het geluk dat deze bij veel mensen teweeg brengen, meer dan 1000 woorden.

 

Een carrière die van het ene hoogtepunt in het ander overgaat, nationale en internationale erkenning opleverde en mondiaal tot interesse leidde. Daarvan kunnen de meeste hengsten alleen maar dromen. 

Liz. Alcantara maakte het waar. Hij leverde meer dan 20 jaar lang sportieve en goedgeluimde nakomelingen met veel werklust, loopvermogen en een gouden karakter.

 

Alcantara is een ware ambassadeur van het ras en dekken met Alcantara is ook vandaag de dag nog een garantie op succes en vooral geluk want een “ kleine Alci “ zoals we zijn kinderen vaak plegen te noemen zijn vrienden voor het leven en laten je nooit in de steek, op geen enkel vlak.

We danken dan ook graag de vele fokkers die in Alcantara hebben geloofd in zijn lange carrière en er mede hebben voor gezorgd dat hij bij leven al een monument mag worden genoemd.

Liz Alcantara /T

Liz Alcantara 228/T

geboortedatum 19/02/1996

Nederlands kampioen 2006 - Belgisch kampioen 2012

Beneleux reserve kampioen 2011

2e reserve kampioen WK Ebbs 2010

Gekeurd in Oostenrijk - België - Nederland 

1A premie - stokmaat 1.50m - bloedlijn A-lijn

PSSM-1 test negativ

Cacti
stamboom-alcantara.png
bottom of page