Stal Beauvoorde  : “ The Home of Champions “

Na een voor onze hengstenhouderij toch wel bewogen en felbesproken wintermercato maken we ons op om

vol goeie moed en met het nodige zelfvertrouwen samen met u als fokker te bouwen aan een

rooskleurige toekomst voor de haflingerfokkerij in dit nieuwe decenium.

 

De verkoop van niet minder dan 4 vaste waarden uit ons hengstenbestand van 2019 zorgde bij menig fokker voor de nodige ongerustheid en voedde tal van speculaties omtrent de continuïteit van ons dekstation.

 

Maakt u zich vooral geen zorgen want over deze transitie is goed nagedacht en de beslissingen zijn misschien verrassend maar wel overwogen. Met de twee 3-jarige zelfgefokte jonge hengsten uit volledig Oostenrijkse import-ouders hebben we resoluut de kaart van de jeugd getrokken en het feit dat zowel Amazing Star van Beauvoorde als Win For Life van Beauvoorde met een 1.A premie werden bekroond en door de binnen- en buitenlandse vakpers intensief werden bejubeld sterkt ons in de overtuiging dat deze beide “juniors”, hengsten zijn met een grote toekomst die als vaandeldragers van de Benelux fokkerij internationaal hoge ogen zullen gooien.

 

De komst van de Kampioen van de Tiroler hengstenkeuring van 2012, Liz. Nostalgie/T vormt daarnaast een belangrijke kwaliteitsimpuls om de sterk verzwakte N-lijn in de lage landen nieuw leven in te blazen.

 

De comeback van Liz. Maximus/T op Stal Beauvoorde biedt dan weer prachtige opportuniteiten aan de prestatie gerichte fokkers onder u die resoluut inzetten op de gebruiksvriendelijkheid en inzetbaarheid van onze haflingers

binnen het marktsegment van sport en recreatie.

” Sterren komen, sterren gaan alleen Elvis blijft bestaan” wordt wel eens gezegd maar dat is buiten Liz. Alcantara/T gerekend want onze pater familias straalt als nooit tevoren.Hij veroverde met zijn eerste jaargang Australische veulens alle harten “down under“ en blijkt ook op zijn respectabele leeftijd een garantie op kwaliteit in de fokkerij! Met deze vijf hengsten willen we u als fokker graag van dienst zijn en zijn we overtuigd dat we alle wensen en facetten van een toekomstgerichte moderne Haflingerfokkerij kunnen invullen.

 

De vaandeldragers van vorig jaar Liz.Wales en Liz.Sterngold zullen met hun nieuwe buitenlandse eigenaren zoals beloofd present zijn op het WK en met Liz. Nostalgie/T en Amazing Star van Beauvoorde willen we graag ons steentje bijdragen om tijdens het Wereldkampioenschap de Belgische driekleur alle eer aan te doen en wie weet de

Brabançonne te laten weerklinken in de bekendste Haflingerarena van de Wereld.

 

Gino & Charlotte

© 2020 by LXR Projects com V

Gino Verplancke - Charlotte Michiels

 

Korenbloemstraat 145 - 8820 Torhout

tel +32(0)50-79.04.03

+32(0)497-255.355 (Gino)

+32(0)475-401.902 (Charlotte)

 

info@stal-beauvoorde.be

 

www.stal-beauvoorde.be

contacteer ons nu !