top of page

Amazing Star van Beauvoorde  568/BE 

 

Je hebt soms van die paarden, die hoeven geen inlooptijd, die staan er meteen. Amazing Star is er zo eentje.

Van bij de geboorte aansprekend, zelfverzekerd, en sierlijk in alle gangen. Die lijn trok hij door gedurende zijn opfok, en het wekte dan ook weinig verbazing dat deze hengst op driejarige leeftijd vlot de goedkeuring als dekhengst binnen haalde.

Zowel in België en Nederland, alsook tijdens de erkenning door het Haflinger pferdezuchtverband Tirol, imponeerde Amazing Star, en wist je dat je met deze hengst in de toekomst rekening moest gaan houden.

Helaas gooide corona, en de diverse geannuleerde kampioenskeuringen roet in het eten, en kreeg Amazing niet de kans om zich van een titel te verzekeren. Desalniettemin zegevierde hij in al zijn keuringsrubrieken tijdens die pandemie periode.

Op de Hengstleistungsprufung in Ebbs Oostenrijk werd hij met een prachtige score van 8,12 knap derde, in 2020 en het jaar erop betoverde hij de fokkers met schitterende veulens.

Na twee jaar BeNeLux dekdienst verhuisde hij voor twee jaar naar Italië, waar hij meteen in de hoogste kwaliteitsklasse werd ingedeeld, en in zijn eerste jaargang veulens, meteen het nationaal Kampioen merrieveulen gaf.

Inmiddels timmerden zijn eerste en tweede jaargang met veel succes aan de weg in de BeNeLux, en beslisten we om deze aparte tophengst terug naar ons land te halen.

Fokkers zijn vol lof over de sterke bewegingen, de aparte mooie uitstraling, en het fantastische karakter van zijn nakomelingen, en mede daarom durven wij u deze topper dan ook warm aan te bevelen .  

hoofd amazing andere manen 2024beauvoorde amazing hoofd 2024-denoise-enhance-2x-sharpen.pn

Amazing Star van Beauvoorde

568/BE

Geboortedatum: 12/03/2017

Goedgekeurd in Italië - Luxemburg - België - Nederland - Oostenrijk

HPT erkend

Primering: 1A - Premie

Stokmaat 1m53 - Bloedlijn: A-lijn

PSSM-1 : negative

DEKGELD 350€

stamboom-amazing-nieuw.png
image00001.jpeg
Cacti
bottom of page